Heikkojen asetusten tarkistus

Kun käytät laitettasi, käyttöjärjestelmän asetuksiin voidaan tehdä muutoksia sekä omien toimiesi että käynnissä olevien sovellusten toimintojen perusteella. Muuttuneet heikot asetukset voivat vaarantaa laitteen tietoturvan. Jos esimerkiksi ruudun lukituksen PIN-koodia tai salasanaa ei aseteta laitteelle, muut ihmiset voivat käyttää laitteen tietoja.

Käyttöjärjestelmän heikkoja asetuksia koskevat ilmoitukset jaetaan kahteen eri tyyppiin:

Heikkojen asetusten tarkistus etsii käyttöjärjestelmän heikkoja asetuksia vähintään kerran päivässä. Jos se tunnistaa heikkoja asetuksia käyttöjärjestelmässä, se kehottaa sinua korjaamaan ne käyttöjärjestelmän tietoturvan suojaamiseksi.

Tiedot havaituista heikoista asetuksista näkyvät sovelluksen päänäytön Heikkojen asetusten tarkistus -osiossa. Napauta tätä osiota ja avaa se suorittaaksesi seuraavat toiminnot:

Piilota heikot asetukset, jos et halua korjata niitä.

Tässä osiossa

Heikkojen asetusten korjaaminen